Nieuws

Annulering show Utrecht

9 januari 2019

Jochem heeft een zware keelontsteking gekregen. Dat betekent dat hij zijn stembanden niet kan belasten. Op doktersadvies verplaatsen we de voorstelling van woensdag 9 januari in Stadsschouwburg Utrecht naar maandag 10 juni 2019.

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling! De kaarten zullen voor de nieuwe datum geldig blijven, maar het is uiteraard ook mogelijk de kaarten via Guts Tickets te verkopen. De bezoekers worden vanmiddag via sms en mail ge├»nformeerd.

Update 10/01 13:10 uur
De show van donderdag 10 januari kan doorgaan. Jochem heeft er zin in!

----------------------------------------------------------

The show must go on. Mijn levensmotto. Toch lukt het niet altijd. Dat is zo verdrietig en zo frustrerend. Helaas moet ik de show van vanavond in Utrecht verplaatsen. Ik weet dat heel veel mensen zich verheugd hadden op vanavond. Ik ook. Maar dit is pure overmacht. Een vervelende keelontsteking is vanmorgen op mijn stembanden gaan zitten en mijn KNO- arts heeft de stembanden bekeken en vindt het niet verantwoord om te spelen vanavond. Voelt altijd als een enorme nederlaag. Nu mond dichthouden (vind ik lastig ????) en hopen dat het snel over gaat. Mijn diepste excuses voor de mensen die vanavond kaartjes hadden! 

Liefs Jochem