Nieuws

Extra lange serie in Carré 2019

31 augustus 2018

Jochem sluit de uitverkochte tournee van 'Adem in, adem uit' af met maar liefst 36 shows in Carré. Op zaterdag 22 september 2018 komen er ruim 50.000 kaarten in verkoop (zes kaarten pp). Dit vrolijke nieuws maakte hij vanavond bekend in de uitzending van Linda’s Zomerweek. Klik hier voor de extra shows van januari t/m mei 2019.

Nog niet eerder stond Jochem zo lang op de bühne van Carré. “In 2017 speelde ik in dit prachtige theater de première en ik kan niet wachten om de rollende lach van Carré weer te horen. Maar ik ben vooral super blij dat we zóveel families een vrolijke theateravond kunnen bezorgen. Voor het eerst kun je namelijk tot en met ZES kaarten per persoon bestellen omdat de verkoop via het veilige platform Guts Tickets plaatsvindt”, aldus Jochem. 

Scènefoto Anne Reitsma

Eerlijke kaarten
Let op: de kaarten voor deze serie worden exclusief online verkocht door Guts Tickets, in samenwerking met Carré en Hekwerk Theaterproducties. Het ticketbureau geeft eerlijke smart-tickets uit die gekoppeld zijn aan je mobiele nummer. Zo kunnen de kaarten nooit tegen woekerprijzen doorverkocht worden! Vanaf zaterdag 22 september 10 uur kun je via deze link maximaal zes kaarten per persoon bestellen.