Nieuws

Poelifinario nominatie 2018

14 juni 2018

Jochem Myjer is met zijn show 'Adem in adem uit' genomineerd voor de Poelifinario 2018 in de categorie Entertainment. 

De VSCD-Cabaretjury: “In zijn zesde voorstelling is Myjer als altijd energiek, maar de drukte in zijn hoofd uit zich niet alleen in zijn enorme repertoire aan ijzersterke imitaties. Zijn oprechtheid klinkt door in persoonlijke, gevoelige liedjes en ontroerende verhalen die vol overgave worden verteld. De thematiek is geschoeid op zijn hartstochtelijke liefde voor de natuur, en dan met name voor zijn inspiratiebron Texel. De voorstelling, technisch zeer hoogstaand, is tot in de puntjes doordacht en uitgevoerd, ademt inhoudelijk entertainment en staat bol van de aanstekelijke positiviteit.”

De jury maakte dit bekend op donderdagochtend 14 juni in het NOS Radio 1 Journaal. Naast Jochems show zijn nog vijf voorstellingen genomineerd voor de Poelifinario (in de categorieën Entertainment, Engagement en Kleinkunst) en vijf voorstellingen voor de Neerlands Hoop. In de categorie Entertainment is tevens De Alex Klaasen Revu genomineerd met Showponies.

Klik hier voor het persbericht met alle nominaties. 

De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.