Nieuws

Videoclip Reis mee!

30 augustus 2019

Zing lekker mee met de nieuwe hit voor de Kinderboekenweek: Reis mee! Wat eet jij het liefste op vakantie? En ga je liever vliegen, varen, rijden of lopen? 

Jochem Myjer: “Dit was zó leuk om te maken! Ik ben vereerd dat Tjeerd en ik op deze manier mochten bijdragen aan het leukste koor van Nederland.”

Download en stream 'Reis mee!'

Tekst en muziek: Jochem Myjer en Tjeerd P. Oosterhuis
Solisten: Sebastian, Eva, Faye, Milo, Janessy en Joan

Dit jaar viert Kinderen voor Kinderen haar veertigste verjaardag. Dat wordt gevierd met de veertigste CD ‘Reis mee!’. De titelsong van het gelijknamige album is geschreven door Jochem Myjer. Hij schreef de tekst samen met producer Tjeerd P. Oosterhuis, die ook verantwoordelijk is voor de muziek. Het gehele album verschijnt eind september.

Net als ieder jaar is het thema van het album van het kinderkoor gelinkt aan het thema van de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 2 t/m 13 oktober. Jochem heeft zich door de kinderen van het kinderkoor laten inspireren voor de inhoud van de titelsong en het nieuwe Kinderenboekweek-lied. Hij vroeg de kinderen van het koor alles over verschillende voertuigen om mee op reis te gaan, hun favoriete vakanties en vakantiegerechten.