Nieuws

Voorstellingen op locatie

17 januari 2018

Jochem Myjer speelt zijn show Adem in, adem uit in series van drie voorstellingen per week in de grotere theaters. Dat komt door het beperkt aantal voorstellingen dat hij kan spelen. Maar, het is voor Jochem eigenlijk helemaal geen optie om de kleinere theaters over te slaan! We hebben hier samen met de theaters de volgende oplossing voor gevonden.

Een aantal voorstellingen wordt - in die grote zalen - exclusief gespeeld voor het publiek van omliggende, kleinere theaters. Deze gasttheaters kunnen zo de show toch nog in hun aanbod opnemen. De kaartverkoop verloopt via het locatietheater, waar feitelijk gespeeld wordt.

Een voorbeeld. Jochem speelt van 23 tot en met 25 januari 2018 in KAF Almere. De derde voorstelling wordt exclusief gespeeld voor het publiek van het Agora Theater in Lelystad. Deze bezoekers zijn door Agora geïnformeerd en kochten vervolgens hun kaarten voor deze specifieke datum bij KAF. Sommige van de gasttheaters maken er een compleet programma van, inclusief busreis naar het locatietheater.

Als je dus kaarten hebt bemachtigd voor een van de volgende voorstellingen, informeer je dan over de juiste locatie!